INGREDIENTE :
- 220 de grame de spaghete ;
- 80 mililitrii de vin alb ;
- 3 catei de usturoi ;
- 3 linguri de ulei de masline ;
- 280-300 de grame de fructe de mare congelate (mix) ;
- 3 linguri si jumatate de bulion ;
- sare ;
- sos picant .
- Se ia o tigaie si se pune uleiul de masline, dupa care lasam timp de 1 min sa se incalzeasca ,
- Se ia usturoiul si se toaca , dupa care il punem in tigaie timp de 30 de secunde (cat sa se rumeneasca bine) , dupa care aruncam usturoiul din ulei ,
- Se adauga fructele de mare decongelate, dupa care adaugam bulionul , sare (dupa gust ),vinul si sosul picant ,
- Se lasa la foc mic timp de 15 minute pana vedem ca sosul incepe sa se ingroase ,
- In acest timp punem un vas cu apa si sare la fiert , unde adaugam spaghetele dupa ce apa da in clocot,
- Cand pastele sunt fierte suficient putem pune sosul peste ele si le amestecam bine,
- Punem in farfurie FRUCTELE DE MARE CU SPAGHETE , putem pune peste putin patrunjel tocat pentru aroma si se pot servi.
Sa avem pofta !
foarte buna reteta, multumesc
RăspundețiȘtergere